Bli Medlem i Gamleby Brukshundklubb

Medlemsavgifter 2018

För att kunna delta på våra kurser, aktiviteter och utnyttja klubbområdet måste rätt medlemskap lösas.

Efter att ha fått ditt medlemsnummer av medlemsansvarig Camilla Andersson, skriver du själv ut ditt medlemskort på SBK. Det är bara första gången ni betalar direkt till Gamleby BK, därefter kommer det ett inbetalningsdatum direkt från SBK.

A-medlem
- 510 kr

• När en person tecknar ett medlemskap första gången i SBK sker det vanligen vid tillfället då man börjar en nybörjarkurs på en lokal brukshundklubb. Det är även vanligt att valpköpare söker direkt medlemskap i någon av SBKs rasklubbar.

B-medlem (ungdomar 7- 25 år) - 300 kr

• Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett. Du registrerar ditt medlemskap här: https://hundar.skk.se/Medlemsguiden/

Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.

C-medlem - 120 kr

• En A-medlems familjemedlemmar, boende på samma adress, kan lösa familjemedlemskap (C-medlemskap) i samma klubb som den förstnämnde. Då betalar familjemedlem bara en lokal klubbavgift och hushållet får ett exemplar av tidningen Brukshunden till hemadressen.

Familjemedlemskap kan endast lösas i den klubb där familjens A-medlemskap finns registrerat.

D-medlem - 120 kr

• Om en medlem först löst och innehar ett giltigt A-medlemskap i en rasklubb för brukshundar och sedan vill gå kurs på en lokal brukshundklubb, kan vederbörande lösa ett delbetalande medlemskap (D-medlemskap) i den aktuella lokalklubben. Då betalas endast en lokal avgift.

Betala in medlemsavgiften på Gamleby Brukshundsklubbs BG- 540-4264

Uppge form av medlemskap, namn, adress och personnummer

Medlemsförmåner

• Rätt att få delta på klubbens kurser, aktiviteter,
    träningar, tävlingar, mentalbeskrivningar m.m.
  • Använda klubbens träningsområden och material
  • Få medlemstidningen Brukshunden 6 g/år
  • Försäkrad om något skulle hända dig under våra aktiviteter
    försäkring personolycksfall ingår
  • Du får 10 % rabatt på din hundförsäkring hos Agria djurförsäkring. Uppge Gamleby som referens,
    så får även klubben en liten summa av Agria. Tack
  • Och mycket mer. Läs mer på SBK

Regler på träningsplanen

• Se till att hunden alltid är nyrastad innan ni
    kliver in på träningsplanen. Det är för allas bästa
    att slippa onödiga dofter där vi tränar, men
    om olyckan ändå är framme plockar vi upp och
    kastar i soptunnan.
  • Träningsplanen är INTE en plats för rastning eller
    motion. Här tränar vi på att hålla tätt ;)
  • Ställ tillbaka ev. nyttjade träningsredskap som
    ni hittade det, eller vid behov ställ gärna tillbaka
    efter andra som inte följt reglerna. TACK!

Klubben söker

Som de flesta andra klubbar söker vi ständigt efter fler aktiva medlemmar, som kan hjälpa till och komma med nya spännande idéer på tävlingar, kurser och aktiviteter. Så hör gärna av er till någon i styrelsen om det låter spännande.

Koppeltvång

Kom ihåg!

Mellan 1 mars - 20 augusti är det lag på att hunden ska vara kopplad där det finns risk för vilda djur.