Välkommen till Gamleby Brukshundklubb

Gamleby Brukshundklubb är en lokalklubb till Svenska Brukshundklubben tillhörande Östergötlands distrikt.

Som medlem hos oss får ni delta på våra kurser, träningar och aktiviteter.
Alla raser är hjärtligt välkomna.

En av Gamleby BK´s nya medlemmar.

Välkommen, säger vi till Majken :)

På gång i klubben

Dag   Aktivitet

OBS! Kurser och aktiviteter är uppskjutna tills vidare pga Corona-virusets framfart!

För mer info se:

Nu är anmälan till vårens kurser öppen!

Valpkurs startar Fulltecknad

Grundkurs startar Fulltecknad

Fortsättningskurs startar

Barn- och ungdomskurs intresseanmälan öppnad

Agility nybörjarkurs intresseanmälan öppnad Fulltecknad!

Mer information under fliken kurser

Nosework nybörjarkurs! Fulltecknad!

Varmt Välkomna!

Klubben behöver din hjälp!!!

Vi behöver hjälp med funktionärer till kommande tävlingar, kök och stugan m.m. All hjälp mottages tacksamt! Anmäl ditt intresse till någon i styrelsen.

Både små och stora hälsas välkomna

Inkomna skrivelser till Gamleby BK finns på anslagstavlan i klubbhuset och hemsida.

Nytt från SBK 2019 är att ni registrerar er som ny medlem genom att följa denna länk: https://www.brukshundklubben.se/bli-medlem

Om jag har förstått detta rätt kommer det att underlätta för klubbarna som då slipper att registrera varje ny medlem i registret.

Viktig info till angående medlemsavgiften!

Som ny medlem betalar ni medlemsavgiften direkt till klubben.
Därefter kommer det ett inbetalningskort från SBK som betalningen då ska ske till.
Det är alltså bara första gången ni betalar direkt till Gamleby BK!

I vårt samarbete med Saab Barracuda har vi fått en uttjänt container att använda som förråd till klubbens hinder mm. Det är vi väldigt glada för. Stort Tack!

• Saab Barracuda
  • elajo
  • Gunnebo Nordic AB
  • Gamleby Åkeri AB
  • Gamlebygymnasiet
  • Häggbergs Traktor & Maskin, Gamleby
  • Granngården, Vimmerby
  • Elfa
  • Cherie Gustafsson

• 2 rader Aktiv djurvard by Octean Elajologga[1] IMG_5148
     Fronline_Petcare_sort_NYT logo IMG_5150  Pinewood-Tree-Text-2018-Pinewood Orange
    primadog_logo_white_förprimaliv_bana logo engelsons  Bayer logo liten
    Seraquin-visual-dog-logo-571x457

sbk

sfr-logo

Information till styrelsen

27 februari 18:30 - Årsmöte

GRATTIS

Grattis till fina Godkända rallylydnad N resultat Anneli Carlsson och Irma, Frida Nilsson och Puma som nu kan starta F. Jana Bäckman och Luna debuterade med godkänt resultat i N och erhöll välförtjänt dommarens pris! Fia Johansson och Zorro som vann en klass i N!

Grattis till Fia Johansson och Zorro som i Gamleby den 9 nov fick uppflyttningspoäng och hamnade på en fin andra plats i Appell spår. Stort Grattis

Grattis till Katarina Persson och Saga som i Medevi 18/8 tävlade i NW TEM - fordonsök och fick sitt första diplom! 100 p och en 15:e plats av 43 startande. STORT Grattis!

Grattis
till Anneli Carlsson och Irma, Frida Nilsson och Puma och Katarina Persson och Saga som alla tog var sitt godkändt resultat i rallylydnad N. Vimmerby 17/8 Stort Grattis

Grattis till Eva Pettersson och Lushi som hamnade på 16/>100 plats i  K9 Biathlon i Medevi 17/8. 4:04 långsammare tid än vinnaren.

Grattis till Fia Johansson och Zorro som i Åtvidaberg tog ytterligare två godkända resultat i rallylydnad N och kan nu starta i F-

Grattis till Gunilla Hesser och Elvira som i Valdemarsvik 13/7 kom 3/50 i behållarsök och inomhussök i NW klass 1 TSM. Hon fick även ett SSE i inomhussöket.

Grattis till Lena Johansson och Tassa som vann LKL S med 190 p i Gamleby den 30 juni.

Grattis till Emma Ottoson och Frans som vann en av klasserna i rallylydnad F i Gamleby den 6/6. De lyckades under dagen att få två godkända resultat och blev därmed klara i Fortsättningsklassen. stort GRATTIS

Grattis till Eva Pettersson och Lushi som hamnade på åttonde plats i  K9 Biathlon i Linköping den 11 maj.

Grattis till Helena Borgenstrand och Lennart som efter rallylydnadstävling i Oskarshamn är klar för uppflytt till klass F.

Grattis till Helena Borgenstrand och Lennart som vann Startklassen i Oskarshamn och har däremd rätt att flytta upp til Lkl 1. Stort Grattis.

Grattis den 30 mars i Gamleby, Helena Borgenstrand och Lennart som fick två godkända
rundor i rallylydnad N och dessutom vann den ena.
Anneli Carlsson och Irma fick även de en godkänd runda.
Fia Johansson och Zorro fick sina två rundor godkända.
Alla dessa tre duktiga ekipage debuterade i rally denna dagen.
Extra stort Grattis från era instruktörer Josefin och Gunilla

Kom ihåg!

För allas bästa:

• Använd gärna träningsplanen att träna på, men kom ihåg att plocka upp efter era hundar.
  • Träningsplanen är endast till för träning. Rastning, bus och lek gör vi någon annanstans. TACK